2013. július 22., hétfő

Ismerkedjünk meg az Angyalokkal


ANGYALOK

Jonathan Tomlinson
Az angyalok ki tudja hány éves vezetője, a nagyfőnök. Tudni kell róla, hogy a felesége miután megszülte legkisebb fiát is, se puszi-se pá, otthagyta és beállt a vérfarkasok közé. A gyermekeivel meleg szívű, gonsokodó, bármit megtenne értük, az ellenségeivel viszont kegyetlen és nem ismer könyörületet. Mivel minden angyalnak csak egyetlen igaz szerelme lehet, és az övé már elhagyta őt, kénytelen egyedül tengetni napjait, és szabadidejében őrködik az egyensúly felett. Hat fia van ( lejjebb)

Louis Tomlinson
A vezér legkisebb fia, még csak 80 éves, el sem érte az angyaloknál a felnőtt kor határát (100 év), így kiskorúnak számít. Az apja különösen vigyáz rá, valamilyen rejtélyes ok miatt. Még soha életében nem látott démont, és nem ölt meg senkit. Szíve tiszta, a szerelemmel még nem találkozott. Tulajdonképpen ő az emberi képzeletben élő angyal képének megtestesítője. Soha nem hazudott, és sok dolgot még hírből sem hallott, igazi, naiv kisfiú.

Joa Tomlinson
Ő Louis legfiatalabb báttya, Xavier ikertestvére, ugyan kétpetéjűek, mégis teljesen ugyanolyanok. Mindketten imádják áthágni a szabályokat, és a démonokból gúnytűzni. De nem csak a démonok, hanem az angyalok rémálmai is állandó vicceikkel és poénjaikkal az őrületbe kergetik a népet, mégis mindenki szereti őket, mert akármikor képesek mosolyt csalni a legsavanyúbb ember arcára is.


Xavier Tomlinson
Xavi az az örök tervezgetős fajta, akinek ezer variációja van egy dologra, türelmes, mindenen milliószor átrágja magát, és ennek mindig meglesz az eredménye. Mindig... általában... mondjuk ő is elkövetett már pár baklövést, de szemet lehetett hunyni felettük. Őt már eltalálta a szerelem, élete párja egy Emy nevű ember lány. Sokat vannak együtt, a helyes úton tartja, hogy majd egyszer belőle is angyal lehessen.


Kevin Tomlinson
A legőszintébben... nála senki sem tudja, hogyan is születhetett angyalnak.  Szeret hazudozni és átvágni másokat a palánkon. Mindenkit szívesen kigúnyol és bánt, kivéve a családtagjait. Ennek oka maximum az lehet, hogy neki az anyukája volt mindene, képtelen volt feldolgozni azt, hogy elhagyta őket minden köszönés nélkül. A tbbiek tudta nélkül elindult, hogy megkeresse, és visszahozza a vezérhez és családjához.

Gale Tomlinson
Joa ikertestvére, a csendesebbik fél, és ő az, aki visszahúzza a túl veszélyes viccektől ikrét, még akkor is, ha az jó ideig meg lesz sértődve ezért az éppeszű jótanácsért. Tudja, hol van a móka és kacagás határa, és hol megy már át minden sértésbe.

Stephen Tomlinson
A legidősebb fivér, maga a szigor. Életcéljának tartja, hogy egyetlen démon se maradjon a földön . Ezen mindig összeveszik az apjával, de eddig csak vesztesen jött ki a csatából - az egyensúly nagy szerebcséjére. Forrófejű, nem sokszor gondolja át a terveit, előbb öl és aztán kérdez, nála nem érdemes kihúzni a gyufát... de egy fontos. Ha akár egy ujjal is hozzáérsz a testvéreihez... halott vagy.

5 megjegyzés:

  1. Nekem tetszik:) Sok sikert a bloghoz.

    VálaszTörlés
  2. Ejha..de hogy jön ide Larry? :ooo

    VálaszTörlés
  3. Teddy úgy, hogy ő a démonok között lesz =)

    VálaszTörlés
  4. Ez nagyon jóóóóóóóóóóóó én már most imádom *_____________________*
    angyal Louis és Démon Harry ha jól értelmezem??? huh erre kiváncsi vagyok! gyorsan kövit :DD

    VálaszTörlés
  5. tetszetös :) remélem hamar jönnek majd a részek:)
    amugy ha nem abj kérdeznék valamit (nem fontos válaszolni)
    kérdés: neked louis a kedvenced? mert az eddigi blogokban mindig ö volt a föszereplö (ami nekem csak jo XD). de amugy nem baj ha ö az ,csak kérdés volt :) (amugy az összes blogodat imádom, rohadt jól irsz,ha szabad igy beszélni).

    VálaszTörlés